dissabte, 5 de juliol del 2014

46a edició del Ral·li Osona

Aquest cap de setmana se celebra la 46a edició del Ral·li Osona que presenta algunes novetats com el trasllat del parc tancat a Tona. Per primera vegada a la història del Ral·li Osona, el parc tancat es troba a l'esplanada de la Canal d'aquesta població de la comarca d'Osona.
Enganxina oficial del ral·li
Font: elter.net


L'Escuderia Osona va presentar aquesta 46a edició a l'ajuntament de Tona en una xerrada debat on hi van participar el president Joan Panadès i el vicepresident, Ramon Varela. També hi van ser presents els pilots Josep Maria Membrado i Albert Orriols amb els seus copilots corresponents: Jordi Vilamala i Manel Muñoz. Com a representant de l’ajuntament de Tona hi va ser el regidor d’esports Miquel Espona. Isidre Bancells va ser el moderador d’aquesta tertúlia.

Les novetats que es van presentar són, a part del canvi d'ubicació del parc tancat de Vic a Tona, el fet que el ral·li es disputa íntegrament avui dissabte 5 de juliol. A més, hi ha una vuitantena d'equips entre els que hi trobem els aspirants a la victòria: Josep M. Membrado i Albert Orriols. 

Una altra gran novetat és la reincorporació de dos trams que s'havien exclòs fa uns anys per les obres de l'ampliació de l'Eix Transversal (C-25): Coll de Mansa i l'Enclusa-Romagats. A més, per finalitzar, es farà un tram especial al circuit d'Osona. Podria ser l'últim any que es portés a terme.

En total seran 5 trams: La Vola, La Trona, La Costa dels Gats, Coll de Mansa i L’Enclusa Romagats. Es faran 2 passades per cadascun dels trams. Seran un total 450,68Km dels quals 95,66 seran cronometrats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada