dissabte, 11 de gener del 2014

"Signa un vot per la independència" fa una recollida massiva de firmes

La campanya "Signa un vot per la independència" impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana arriba al seu punt àlgid aquest cap de setmana amb més de 400 punts de recollida de firmes per tot el país.


Aquest és el primer dels cinc projectes que l'ANC portarà a terme durant el 2014 fins a arribar a la consulta del proper 9 de novembre. Aquestes signatures que es recullen es basen en el dret de petició. Aquest és un dret fonamental recollit tant a la Constitució com a l'Estatut i es tracta de demanar al Parlament de Catalunya que convoqui un referèndum sobre la independència. La signatura també garanteix que, en cas que l'Estat prohibeixi el referèndum, es declari la independència de forma unilateral d'acord al dret internacional.

El dret de petició el pot signar qualsevol català, espanyol o ciutadà de la Unió Europea que tingui més de 16 anys. Les signatures es podran fer durant tot el cap de setmana a diferents punts de Catalunya. Dissabte entre les 10 i les 20h i diumenge entre les 10 i les 14h.


Mostra Signa un Vot 11 i 12 de Gener en un mapa més gran

Aquest és el mapa amb els punts on es pot anar a signar el dret de petició que hi ha repartits per Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada