dissabte, 13 de juliol del 2013

A l'estiu tota cuca viu a Tona!

Tona organitza l'agenda d'activitats "A l'estiu tota cuca viu" per fer durant l'estiu els mesos de juliol i agost, quan comença la Festa Major del poble.
Portada del tríptic informatiu.
Foto: Marina Solà


Avui dissabte a les 10 de la nit es projectarà la pel·lícula "Les aventures de Tadeu Jones" al Camp de les Lloses en el marc del cinema familiar a la fresca organitzat per l'Ajuntament de Tona qui també col·labora en l'encesa de l'estelada d'espelmes que es farà a la Plaça Major del poble el dia 20 de juliol a les 10 de la nit. Aquesta encesa l'organitzen Tona Decideix! i Assemblea Nacional Catalana amb la col·laboració de l'Ajuntament i diferents entitats del poble. Es pot col·laborar amb 1€ comprant un punt de llibre a diferents establiments de Tona. A partir de les 5 però, ja es començaran a fer activitats.

El diumenge 21 es farà una trobada poètica al jardí verdaguerià de la parròquia del poble a les 6 de la tarda. L'activitat l'organitzen Brots de Poesia amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tona i la Parròquia del poble. El cap de setmana següent, dissabte 27 de juliol, l'Esbart Dansaire oferirà el tradicional Festival de Sant Jaume al a Plaça Major de Tona. Tindrà lloc a les 10 de la nit i en cas de pluja es traslladaria a la Sala de La Canal.

Finalment, i per anar obrint boca per la Festa Major, el dia 1 d'agost es farà el concert de Joan Dausà i els tipus d'interès a la Sala de La Canal a les 10 de la nit. I des de l'1 d'agost i fins els 3 del mateix mes tindrà lloc la Festa Major Jove al parc de les Feixetes del poble amb diferents actuacions. A partir del dia 4 començarà la Festa Major de Tona que durarà fins el dimarts dia 6 quan es farà la cloenda a la Plaça Major amb la discomòbil.

A més, tots els dijous del mes de juliol es fan caminades a la posta de sol. Se surt des de la plaça del Monument a la sardana a 2/4 de 9 del vespre. Organitza el Centre Excursionista de Tona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada