dimecres, 12 de juny del 2013

Selectivitat a la Uvic

La Universitat de Vic es converteix aquests dies en el punt de trobada de molts estudiants de segon de Batxillerat que faran els exàmens de Selectivitat que els permetran entrar a la universitat.

Estudiants entrant a la Universitat de Vic.
Font: Universitat de Vic

Les proves van començar ahir amb els exàmens de llengua i literatura catalana, llengua castellana, disseny i matemàtiques aplicades a les ciències social o ciències de la terra i el medi ambient. A castellà els alumnes van haver de triar entre analitzar un text de Mario Vargas Llosa i un escrit periodístic d'un diari nacional. I a la prova de català van haver d'escollir entre un fragment de "Felicitat" de Lluís-Anton Baulenas o un de "Ciència i poesia" de Jordi Pàmies.
Avui dimecres es fan les proves d'història o història de la filosofia; llengua estrangera; dibuix artístic, llatí o matemàtiques i a la tarda literatura castellana o tecnologia industrial. I demà dijous, últim dia d'exàmens, es faran els de geografia o física; cultura audiovisual, grec o biologia; anàlisi musical, economia de l'empresa o química i a la tarda, posaran punt final a la jornada els exàmens d'història de l'art i electrotècnia.
Les notes es podran saber a partir del 28 de juny per Internet i tots aquells que hagin obtingut una nota igual o superior a 9 punts, rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada