diumenge, 19 de maig del 2013

Dos joves detinguts per amenaçar, robar i estampar el cotxe d'un home

Dos veïns de la comarca d'Osona van ser detinguts diumenge passat al matí com a pressumptes autors d'un delicte de detenció il·legal, un de robatori amb violència i un de robatori i furt d'un vehicle de motor, segons explica el diari El 9 Nou.

Els dos joves, un de 25 anys de Sant Martí de Centelles i un de 24 de Tona van abordar el dissabte 11 de maig un client d'un bar del carrer Joan Maragall de Tona. Li van demanar que els portés amb cotxe i, com que aquest s'hi va negar, el van amenaçar a punta de navalla. El client va pujar al cotxe i es va veure obligat a conduir fins a Centelles i després, un altre cop fins a Tona, a casa seva, on els joves li van robar alguns objectes. Allà es van barallar i l'home va ser agredit a cops fins a quedar atordit. Finalment els lladres li van robar les claus del cotxe i van fugir.

Els Mossos van obrir una investigació que els va portar fins al cotxe estampat a un arbre a Centelles i, el diumenge al matí els van detenir. El dilluns van passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Vic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada