dimarts, 16 d’abril del 2013

Diumenge esportiu amb la 3a Duatló de Bellmunt escolar

L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló juntament amb l'Escola Bressol i l'Escola Josep M. Xandri van organitzar la 3a Duatló de Bellmunt Escolar el passat 14 d'abril.
El parc de La Riera de Sant Pere de Torelló, als peus de Bellmunt, va acollir el diumenge al matí tots els esportistes que volien participar a la prova que combinava cursa a peu i bicicleta. Hi havia diferents categories segons les edats que anaven des dels més petits, nascuts l'any 2009, fins als més grans, nascuts el 1999. Un cop fetes aquestes curses es va fer la d'Adults.
Participants a la carpa d'inscripcions i recollida de dorsals.
Foto: Marina Solà
Les promeses fent l'escalfament.
Foto: Marina Solà













Recollida de diplomes i medalles per a tots els participants.
Foto: Marina Solà
Els primers a córrer, després de fer les inscripcions i recollir els dorsals fins a les 10 del matí, van ser els Promeses I, II i III nascuts entre els anys 2009 i 2007 que van córrer 125 metres i en van fer 500 més amb la bicicleta, repartits en tres grups. A les 11 van córrer els Pre-Benjamins, nascuts entre el 2006 i el 2005, que van córrer 50 metres més que els Promeses i van fer-ne 1000 amb bicicleta. Amb mitja hora de marge, que es va complir puntualment, van anar corrent els Benjamins, els Alevins i els Infantils que van recórrer 1000 metres corrent i 4000 amb bicicleta. Mentre es feien les curses, els participants que ja havien creuat la meta van poder passar a recollir el seu diploma i pujar al podi per fer-se una fotografia amb la medalla que van rebre tots els inscrits, sense excepció. Un cop acabades totes les curses, els participants, organitzadors i col·laboradors que tenien tiquet van poder anar a dinar al Pavelló.
Revolt de paella que havien de superar amb la bicicleta.
Foto: Marina Solà
Obstacle per anar a buscar
la bicicleta.
Foto: Marina Solà














Els organitzadors de la cursa van quedar molt contents de com va transcórrer la jornada esportiva, ja que no hi va haver incidències greus tret d'alguna caiguda, rascada i alguna sortida de cadena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada