divendres, 2 de desembre del 2011

Augmenten les visites a la Fira de la Muntanya

La Regidoria de Fires i Mercats va portar, com cada any, la fira de la Muntanya a Vic el cap de setmana de l'11 al 13 de novembre.
Recinte Firal del Sucre
El recinte firal del Sucre va acollir les més de 7.500 persones que la van visitar superant les expectatives que havia previst l'Ajuntament de la població. Les vendes del mercat d'ocasió també van pujar un 10% respecte l'any passat. A més de tots els estands comercials i el mercat d'ocasió, el públic assistent també podia participar en altres activitats com el circuit de handbike o el pont de mico que eren dins el recinte, i d'altres com la proposta d'escalada per grans i petits. Ara bé, la proposta més espectacular, i tal com es va fer l'any passat, va ser l'escalada de la xemeneia del Sucre. Es podia pujar fins a la campana situada a 50 metres d'altura i baixar fent ràpel.
Estand de la botiga Base: Esports Estel

Mercat d'Ocasió de la fira




Estand de la botiga Interesport Horitzó















Entre els estands es podia trobar les estacions d'esquí de la Masella, La Molina, la Vall de Núria i Andorra; les botigues com Base: Esports Estel, Interesport Horitzó, Xtremebike o Ona surf i les organitzacions del Club Esquí Vic.

Visitants de la Fira de la Muntanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada