dimarts, 27 de setembre del 2011

Les Carpes tanca amb una espectacular actuació

El passat diumenge 25 de setembre es va portar a terme la cloenda de l'espai Les Carpes ViG Estiu de Vic que ha estat obert durant tota l'estació per acollir tant els joves com els no tant joves els divendres i dissabtes a la nit.
Les portes es van obrir cap a dos quarts de dotze de la nit per donar pas a aquest esdeveniment que no va deixar indiferent a ningú. Com cada cap de setmana a la carpa principal es va fer el ball de batuka per trencar el gel mentre a la carpa house els deejays residents, entre ells Mondj, ja feia estona que "punxaven". Però els assistents encara es van haver d'esperar fins les tres de la matinada per poder veure l'actuació de l'estrella convidada d'aquell cap de setmana: Andre Ola i el seu èxit "Erase you". L'espectacle va durar uns quaranta-cinc minuts en els quals la cantant va interpretar diferents temes com "Love the way you lie" i "Only girl in the world" de Rihanna, "When love takes over" de David Guetta o "On the floor" de Jennifer Lopez i Pitbull. Finalment va cantar l'èxit que l'ha fet famosa i que tots els assistents esperaven. Les impressions van ser molt bones i els organitzadors i treballadors de Les Carpes ViG han mostrat el seu agraïment a tots els assistents que han fet possible que existís aquest espai durant l'estiu.
Un dels moments de l'actuació.

Andre Ola anava acompanyada de dos ballarins.




Les Carpes ViG forma part de l'espai La DiscoViG que a partir del dissabte que ve dia 1 d'octubre es convertirà en la discoteca Summum, la nova oferta per gaudir dels caps de setmana d'hivern. Durant tota la nit de la cloenda es van poder recollir les invitacions per entrar al nou espai gratuïtament. Tot i així, també es pot demanar la invitació per internet a la web www.ladisco.cat o anar als principals comerços de Vic. Aquesta inauguració comptarà amb una festa Flaix FM encapçalada pel deejay i locutor Marçal Ventura que anirà acompanyat de regals de l'emissora, marxandatge, samarretes i els i les go-go's oficials. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada